Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • daniel alonso rodriguez
    Participant
    Post count: 6
    #4030 |

    Hello, the speed works well with the default time frame, but when i select another multi time frame, the speed goes down a lot, and the second time frame blinks and takes time to charge and do strange things… can you help me with that? I use the time frames H1 and H4 and i need the quickest speed for do my testing.

    You can see in this video what happens to me:

    https://www.dropbox.com/s/887io3jdbhasac7/spheretester.mp4?dl=0

    Thanks a lot.

    Aayush
    Keymaster
    Post count: 270
    #4033 |

    Hey Daniel,

    That’s weird. Its not blinking on my PC. It works fine. Can you please try again? I think it has something to do with your PC configuration? I am not sure, I will check with others if I can find a resolution to this one.

    Thanks,
    Aayush

    daniel alonso rodriguez
    Participant
    Post count: 6
    #4034 |

    I have check it several times and works the same, i have a good pc (i7, 16gb ram, ssd…), and about the speed down, is anything possible to do about?

    Thanks.

    Aayush
    Keymaster
    Post count: 270
    #4035 |

    Hey Daniel,

    You PC configuration looks good. What I meant is about graphics. May be your graphics driver?? I am not sure. I have asked technical team to see if they can find a solution for you.

    Even I checked once again at my PC, and there was no flickering at all.

    Thanks,
    Aayush

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.